dinsdag 13 oktober 2015

10 Fancy Fonts

Hoi iedereen, 

Zoals velen van jullie kijk ik sinds de eerste dag na de zomervakantie al uit naar de volgende break. Zelfs in de laatste week neemt leren en huiswerk een groot deel van mijn vrije tijd in beslag. Omdat ik tussendoor toch iets wilde uploaden (maar niet wilde afraffelen) besloot ik iets met jullie te delen. En wel lettertypes. De lettertypes kan je gebruiken voor het maken van mooie quotes, als titel van je word document of als banner voor je blog!
     

Maar hoe download je dat nou?

1. Klik op de link hieronder. Je komt nu in een map terecht waar alle lettertypes staan. Klik op het lettertype dat jij wilt downloaden. Die word geopend. Boven zie je nu een download knop. Het lettertype word als een zip-bestand gedownload.

2. Ga naar bestanden en dan naar downloads. Daar zie je nu een mapje staan met een rits. Klik op het mapje. Je krijgt nu drie bestanden voorgeschoteld. Klik op het bestand dat eruit ziet als het geel gemarkeerde bestand in de afbeelding. Negeer de andere bestanden.

3. Als je op het bestand hebt geklikt komt er een venster met dat lettertype tevoorschijn. Klik nu op installeren. Het lettertype komt automatisch bij jou word lettertypes te staan.Klik hier voor de lettertypes

Iris

1 opmerking:

  1. Leuk artikel! Ik ben echt gek van lettertypes!

    BeantwoordenVerwijderen

▲ Een gouden tip of een compliment? Laat het weten ▲