vrijdag 3 juli 2015

Slapen In Warm Weer

Hoi iedereen,

Bikini's, aftersun en slippers. Drie dingen die eigenlijk onmisbaar zijn in deze dagen want wow, wat is het heet. Al dat warme weer is natuurlijk heerlijk maar er is een groot nadeel: slapen. Want wie heeft er nou 's nachts geen last van zwetend lichaam, een uitgedroogde keel of hoofdpijn. Door de warmte is slapen een challenge geworden. The sleeping challenge :) Daarom dacht ik dat oplossingen voor dit probleem wel welkom waren. 


1. 
Een ventilator is natuurlijk fijn maar het kan altijd nog beter. Vul een paar plastic flessen met water en leg deze in de vriezer. Als de flessen bevroren zijn zet je ze voor de ventilator. De ventilator blaast langs de bevroren flessen en neemt zo de koude lucht mee.

2. 
Ondanks het weer vinden veel mensen het fijn om ergens onder te liggen wanneer ze gaan slapen. Een dekbed is daarvoor wel veel te warm. Haal het dekbed uit de dekbedhoes en ga onder daaronder liggen. Een katoenen hoes werkt het beste omdat die stof goed ademt.

3.
Verkoel je nek, polsen en voeten. Langs deze plekken stroomt veel bloes. Als deze plekken koud zijn koel je langzaam af. Om je polsen te verkoelen kan je ze een paar minuten onder een koude kraan houden, je voeten in een voetenbadje leggen en op je nek kan je een natte doek leggen.4.
Neem een koude douche voordat je gaat slapen. Zo spoel je al het zweet van je af en kan je weer een beetje op temperatuur komen. 

5.
Warme lucht trekt omhoog. Wanneer je het in je slaapkamer echt niet meer trekt kan je in de woonkamer gaan liggen. Zeker als je op zolder slaapt.

Ik hoop dat door deze tips jullie nachten met slaap gevuld zullen worden. 
XxxIris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

▲ Een gouden tip of een compliment? Laat het weten ▲